Vloer voor paardenstal

Vloer voor paardenstal

Voor paarden is het belangrijk dat ze een fijne stal hebben om in te verblijven. De vloer is dan ook één van de belangrijkste onderdelen binnen de stal. Een gladde of versleten vloer kan namelijk zorgen voor veel problemen in de stal. Daarom zijn wij er bij DG Betontechnieken om de perfecte vloer voor uw paardenstal aan te leggen. We luisteren naar uw wensen en onze professionals zullen u vakkundig helpen.

Wat bieden we bij DG Betontechnieken?

Bij DG Betontechnieken bieden we een goede coatingvloer voor in de stal. De coatingvloer voor in de paardenstal brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een goede hygiëne binnen de stal. Ook kan de vloer binnen één dag worden gelegd, of het nu gaat om alleen de coating of een geheel nieuwe epoxyvloer. De paarden hoeven dus slechts één dag naar buiten en kunnen daarna weer heerlijk naar binnen. Andere voordelen zijn dat de vloer naadloos is, gemakkelijk schoon te maken en duurzaam is. Als dit nog niet genoeg voordelen zijn, vertellen wij u graag wat de vloer voor u allemaal kan betekenen.

Zorg voor een perfecte vloer in uw paardenstal!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de dieren maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat de paarden een fijne en schone ondergrond hebben om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de geschikte vloer voor de paardenstal. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Vloer voor paardenstal

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied