Coatingvloeren

Coatingvloeren

Door middel van coating kan er aan een beton-, anhydriet- en cementvloer een compleet nieuwe uitstraling gegeven worden. Daarnaast zorgt deze Epoxylaag ervoor dat de vloer compleet waterdicht wordt. Het kan dus geen kwaad wanneer er vloeistoffen over de vloer gemorst worden. Coatingvloeren zijn vooral populair op kantoren en scholen. Dit komt veelal door de mooie uitstraling die de vloeren brengen en de eenvoudige schoonmaak van de vloeren. Daarnaast zorgen de coatingvloeren ervoor dat de vloer veel langer mooi blijven. Dit komt door de slijtvaste eigenschap van de coating. De systemen van DG Betontechnieken zorgen ervoor dat de vloer bestand is tegen scherpe punten die krassen kunnen veroorzaken.

Voorbereidend werk

Voordat een coatinglaag aangebracht kan worden, dienen er eerst een aantal werkzaamheden verricht te zijn. Zo is het noodzakelijk dat de onderlaag vrij is van stof en vuil, zodat de coating beter aan de onderlaag zal hechten. Daarnaast moeten putjes, scheuren en andere oneffenheden verwijderd worden. Dit kan door middel van egalisatie. Dit zorgt ervoor dat de vloer helemaal vlak is en alle onzuiverheden die misschien zichtbaar zullen blijven, weggewerkt zijn. Putjes of scheuren in coatingvloeren zien er namelijk niet netjes uit. Nadat deze stappen zijn doorlopen kan de coating aangebracht worden, waarna de vloer weer een stuk langer mee kan en er een compleet nieuw uiterlijk aan gegeven is.

Diensten & Servcies

Coatingvloeren
bij DG Betontechnieken

Is uw coatingvloer toe aan reparatie?
Vraag dan een offerte aan!

WhatsApp Image 2023-01-24 at 06.29.12

Recente coatingvloeren

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)