Parkeergarages

Parkeergarages

Parkeergarages zorgen voor een hoop parkeerplekken waar de ruimte beperkt is. Bovendien staan auto’s hier droog en veilig. Dit is alleen het geval wanneer het beton nog van goede kwaliteit is. Wanneer de constructie van het beton niet goed is neergezet of wanneer de levensduur van het beton al verstreken is, kunnen er scheuren ontstaan waardoor vocht en vuil door het beton kunnen sijpelen. Dit kan uiteindelijk op de vloer of auto’s terecht komen. Daarnaast neemt de kracht van de constructie af wanneer er scheuren in het beton ontstaan. Al met al genoeg redenen om deze scheuren professioneel te laten repareren. Bij DG betontechnieken bent u verzekerd van een resultaat dat voldoet aan alle veiligheidseisen.

Hoe gaat de reparatie van beton in zijn werk?

Nadat de professionals van DG Betontechnieken de constructie onderzocht hebben, wordt er een reparatieadvies gemaakt. Aan de hand van dit advies zal het beton gerepareerd worden waarna het weer jaren vooruit kan. Het beton zal in de jaren na de reparatie(s) vrij zijn van nieuwe schade of lekkages. De auto’s in de parkeergarages zullen weer veilig in de garages geplaatst kunnen worden zonder dat deze vies of beschadigd zullen raken. Zo kunnen er weer veel bezoekers op een relatief klein oppervlak parkeren.

Diensten & Servcies

Parkeergarages
bij DG Betontechnieken

Is uw parkeergarage toe aan een coating?
Vraag dan een offerte aan!

Recente parkeergarages projecten

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)