Injecteren

Onderhoud woning

Beton is stevig en kan heel wat hebben, maar het is ook niet onkwetsbaar. Temperatuurverschillen en de constructie zelf kunnen ervoor zorgen dat het beton na verloop van tijd wat mankementen begint te vertonen. Wanneer er scheurtjes ontstaan in het beton, is het tijd om er zo snel mogelijk wat te doen voordat nare gevolgen zich ontwikkelen. Betonrot kan er namelijk toe leiden dat de sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie worden aangetast. De oplossing voor het behandelen van scheurtjes is injecteren.

Wat is betoninjectie?

Een betoninjectie is een zeer geschikte methode voor het dichten van scheuren en lekkages in beton. Hierbij wordt er een injectievloeistof in de scheur gespoten door middel van een ambachtelijke injectietechniek. De injectievloeistof en injectietechniek die gebruikt zullen worden, hangen af van een aantal factoren. Welke methoden het beste bij uw situatie passen, zullen we bepalen naar aanleiding van een grondige analyse van de situatie.

Qua techniek zijn er twee verschillende soorten systemen. Ee hogedruksysteem wordt gebruikt voor zeer diepe scheuren in het beton, die doordringen tot de constructie. Een lagedruksysteem is meer geschikt voor scheuren die vanaf het oppervlak te bereiken zijn. Er zijn vele injectievloeistoffen met verschillende toepassingen. Waar sommige injectievloeistoffen zoals epoxyhars zeer geschikt zijn voor constructieve reparaties, zijn andere vloeistoffen zoals polyurethaanhars juist weer geschikt voor minder constructieve reparaties.

Wij bieden u de oplossing

Dankzij onze jarenlange ervaring met het injecteren van diverse soorten scheuren in beton bieden wij bij DG Betontechnieken een effectieve manier om scheuren, stortnaden en grindnesten te injecteren of repareren. Ook hebben wij een effectieve injecties voor bijvoorbeeld kelderafdichtingen.

Diensten & Servcies

Injecteren
bij DG Betontechnieken

Is uw betonconstructie toe aan injecteren?
Vraag dan een offerte aan!

87478508_879164965849026_935200584351350784_n

Recente beton injectie projecten

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)