Gietvloeren

Gietvloeren

Met gietvloeren creëert u een mooi egale vloer waar geen naden op te zien zijn. Bovendien vlakt een gietvloer zichzelf uit waardoor u altijd van een vloer kunt genieten zonder bulten of hoogteverschillen. Er wordt voornamelijk gewerkt met PU en EP gietvloeren. Deze twee afkortingen staan respectievelijk voor polyurethaan en epoxy. Deze twee vloeren lijken in veel opzichten op elkaar met hebben onderling toch wel verschillende eigenschappen. Zo is een polyurethaan vloer beter beschermd tegen krassen en verkleuringen dan een epoxy vloer. Dit betekent niet dat deze beschadigingen niet voor zullen komen op een PU vloer. Bij een epoxy vloer is het dan weer beter mogelijk om kleuren tot uiting te laten komen. Daarnaast zijn deze vloeren makkelijker te onderhouden en zullen er minder snel schoenstrepen te zien zijn.

Gietvloeren door DG Betontechnieken

De professionals van DG Betontechnieken weten door hun jarenlange ervaring welk type gietvloer het beste bij uw situatie past. Daarnaast kunt u gegarandeerd worden van een hoogwaardig resultaat waar u nog lang van kunt genieten. De specialisten beschikken over de kennis om uw vloer zo voor te bereiden dat de gietvloer goed zal hechten en geen uiterlijk aan zal nemen waar u niet om gevraagd heeft. Zo bent u verzekerd van een mooi resultaat en zal u altijd met een glimlach achtergelaten worden.

Diensten & Servcies

Gietvloeren
bij DG Betontechnieken

Is uw gietvloer toe aan reparatie?
Vraag dan een offerte aan!

WhatsApp Image 2023-01-24 at 06.20.34

Recente gietvloeren

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)