Coatingvloeren voor stallen

Op zoek naar een ultieme oplossing om je stalvloeren te verbeteren?

Op zoek naar een ultieme oplossing om je stalvloeren te verbeteren? DG Betontechnieken staat voor je klaar! Wij zijn dé experts in het aanbrengen van hoogwaardige coatingvloeren voor boerderijen en veehouderijen. Met onze innovatieve technieken en duurzame materialen transformeren we jouw stal in een veilige en hygiënische omgeving voor de dieren.

Waarom kiezen voor DG Betontechnieken?

Kwaliteit en duurzaamheid
Onze coatingvloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zware belastingen in de agrarische sector. Ze zijn slijtvast, sterk en eenvoudig te reinigen, waardoor je tijd en geld bespaart op onderhoudskosten.

Veiligheid voor je dieren
Onze vloeroplossingen zorgen voor optimale hygiëne en voorkomen de groei van bacteriën en ziektekiemen. Hierdoor wordt het welzijn van je dieren bevorderd en verlaag je het risico op infecties.

Gemakkelijk schoon te maken
Met onze coatingvloeren wordt het schoonmaken van de stal een fluitje van een cent. Dankzij de gladde en naadloze afwerking zijn de vloeren eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, wat resulteert in een schonere en gezondere omgeving voor je dieren.

Maatwerkoplossingen
Bij DG Betontechnieken geloven we in maatwerk. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en leveren oplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Of je nu een melkveehouderij, pluimveebedrijf of varkensboerderij hebt, wij hebben de juiste coatingvloer voor jou!

Diensten & Servcies

Coatingvloeren
bij DG Betontechnieken

Is uw stal toe aan een coatingvloer?
Vraag dan een offerte aan!

Recente coatinvloeren voor stallen

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)