Kunststof vloeren

Ruim assortiment

De vloer is van groot belang in uw woning of bedrijfspand. Echter wordt de vloer dagelijks intensief gebruikt, waardoor er naar verloop van tijd wat slijtage kan ontstaan. Zonde! Om uw vloer te beschermen, hebben wij bij DG Betontechnieken een ruim assortiment aan afwerkende systemen. Zo blijft uw vloer langer mooi en heeft deze een langere levensduur. Kortom: genoeg redenen om te investeren in een van onze kunststof vloeren!

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit een aantal hoogwaardige systemen die kunnen worden toegepast op verschillende ondergronden. Een kleine greep uit de systemen die wij u kunnen aanbieden bij DG Betontechnieken: van coatingvloeren tot gietvloeren en van troffelvloeren en grindvloeren tot een antislipvloer.

Deze (en nog veel meer!) systemen kunnen worden geplaatst op verschillende ondergronden, zoals balkonvloeren, galerijvloeren, parkeerdekken, woonkamervloeren, badkamervloeren en keukenvloeren. Het is belangrijk om van tevoren goed uit te zoeken welk systeem het beste bij uw ondergrond past. Geen enkele vloer en geen enkel systeem is namelijk hetzelfde en hebben andere kwaliteiten. Wij helpen u graag bij het adviseren van welk systeem het beste bij uw soort vloer past.

De voordelen

  • Slijtvast: een ‘normale’ vloer is doorgaans niet goed bestand tegen intensief gebruik en ook gemorste vloeistoffen zijn vaak een oorzaak van een lelijke vloer. Onze systemen zorgen ervoor dat uw vloer bestand is tegen scherpe punten die krassen kunnen veroorzaken en dat de vloer vloeistofdicht is.
  • Modern en stijlvol: een kunststof vloer is ideaal als u een moderne en stijlvolle uitstraling wenst. Daarnaast zijn de systemen verkrijgbaar in veel verschillende RAL-kleuren, waardoor onze systemen altijd mooi in het kleurenschema van uw interieur passen.
  • Onderhoudsvriendelijk: onze kunststof vloeren verzamelen geen stof, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de vloer. Daarnaast zijn er ook geen geultjes of scheuren waar het stof zich in kan verzamelen, doordat onze systemen scheuroverbruggend werken en naadloos op elkaar aansluiten.

Diensten & Servcies

Kunststof vloeren
bij DG Betontechnieken

Heeft uw kunststof vloer slijtage?
Vraag dan een offerte aan!

Recente kunststof vloeren projecten

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)