Balkon renovatie

Onderhoud woning

Uw balkon wordt vaak vergeten wanneer u denkt aan onderhoud aan uw woning. Of u het balkon nu wel of niet gebruikt, het is belangrijk dat ook dit deel van uw woning regelmatig wordt gecontroleerd op schade aan het beton. Wanneer er inderdaad schade aanwezig is, ziet dit er niet alleen slordig en vervallen uit, maar kan het op den duur ook nog eens gevaarlijk zijn. De constructie kan namelijk dusdanig aangetast worden, dat deze zijn functie verliest en dus kan afbreken. Dit wilt u natuurlijk ten zeerste voorkomen: voor balkonrenovatie bent u dan ook aan het juiste adres bij DG Betontechnieken.

Een aangetast balkon door betonrot

Met betonrot bedoelen we meestal de schade bedoeld die is ontstaan doordat de wapening binnenin het beton begint te roesten. Dit kan komen door bijvoorbeeld de CO2 uit de lucht of binnendringende chloriden. Het gevolg is een expansieve reactie waardoor het beton zal scheuren. Andere soorten schade die kunnen ontstaan wanneer uw balkon niet regelmatig wordt gecontroleerd en eventueel wordt onderhouden zijn loshangende borstwering of balkonmuur, lekkende hemelwaterafvoeren, losse voegen en stenen en een losse cement deklaag. Voor reparaties aan al deze mankementen staat DG Betontechnieken voor u klaar.

Het proces

Aan de hand van een grondige analyse van de huidige situatie zal een reparatieadvies gemaakt worden voor de balkonrenovatie. Aan de hand van dit advies zal het beton op dusdanige wijze worden gerepareerd door onze vakkundige werknemers. Hierbij kiezen we tussen constructieve reparatie waarbij de constructie weer versterkt wordt en cosmetische of ethische reparatie, waarbij de kleur van de constructie wordt gelijkgemaakt. Afhankelijk van de toepassingsklasse wordt een reparatiemortel gekozen welke het beste past bij de omgeving en toepassing.

Diensten & Servcies

Balkon renovatie
bij DG Betontechnieken

Is uw balkon toe aan een renovatie?
Vraag dan een offerte aan!

Betontechnieken

Recente balkon renovaties

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)