Galerijvloeren

Galerijvloeren

Veel flats maken gebruik van galerijvloeren. Deze vloeren zorgen ervoor dat er eenvoudig langs de flat genavigeerd kan worden op de verschillende verdiepingen. Een galerijvloer moet vanzelfsprekend sterk genoeg zijn om meerdere mensen en eventueel objecten te kunnen houden. Bij betonschade aan deze galerijvloeren kan de kracht van constructie in het geding komen. Dit kan ook zichtbaar worden door scheuren in het beton. Voor de bewoners van de flat kan dit angstgevoelens uitlokken. Zij moeten per slot van rekening elke dag over deze gescheurde vloeren heen lopen. Hierbij kan de gedachte ontstaan dat het beton op een gegeven moment de geest gaat geven met alle gevolgen van dien. Alle reden dus om het beton zo snel mogelijk te repareren.

Hoe gaat de reparatie in zijn werk?

Tijdens de reparatie zorgen de professionals van DG Betontechnieken ervoor dat de scheuren opgevuld worden en dat de schade hersteld wordt. Aan de hand van de situatie en het type schade zal een reparatieadvies gemaakt worden. Na deze reparatie zal er ook nog een coating aangebracht worden. Deze extra laag zorgt ervoor dat vocht en vuil het beton niet kunnen binnendringen. Hierdoor zal toekomstige schade voorkomen of uitgesteld worden. Daarnaast is het nog mogelijk om een antisliplaag aan te leggen, zodat de bewoners veilig van en naar hun woning kunnen lopen wanneer het heeft geregend, gesneeuwd of gehageld.

Diensten & Servcies

Galerijvloeren
bij DG Betontechnieken

Is uw galerijvloer toe aan reparatie?
Vraag dan een offerte aan!

Recente galerijvloeren

Project starten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over het desbetreffende project.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)