Kunststof vloeren Tilburg

Kunststof vloeren Tilburg

De vloer in uw woning of bedrijfspand wordt dagelijks intensief gebruikt. Het is dus vanzelfsprekend dat de vloer na een tijdje er niet meer zo mooi uit ziet als eerst. Slijtage is hartstikke normaal, maar wel zonde! Om uw vloer te beschermen, hebben wij bij DG Betontechnieken een ruim assortiment aan afwerkende systemen. Zo blijft uw vloer langer mooi en heeft deze een langere levensduur. Kortom: genoeg redenen om te investeren in een van onze kunststof vloeren Tilburg en omstreken!


Ons assortiment

Van coatingvloeren tot gietvloeren en van grindvloeren tot antislipvloeren: u vindt het bij DG Betontechnieken. Ons assortiment bestaat uit een aantal hoogwaardige kunststof vloeren Tilburg die kunnen worden toegepast op verschillende ondergronden, zoals balkonvloeren, galerijvloeren, parkeerdekken, woonkamervloeren, badkamervloeren en keukenvloeren. Het is belangrijk om van tevoren goed uit te zoeken welk systeem het beste bij uw ondergrond past. Geen enkele vloer en geen enkel systeem is namelijk hetzelfde en hebben andere kwaliteiten. Wij helpen u graag bij het adviseren van welk systeem het beste bij uw vloer past!


De voordelen van onze kunststof vloeren Tilburg

  • Slijtvast: onze systemen zorgen ervoor dat uw vloer bestand is tegen scherpe punten die krassen kunnen veroorzaken en dat de vloer vloeistofdicht is.
  • Modern en stijlvol: een kunststof vloer is ideaal als u een moderne en stijlvolle uitstraling wenst. Daarnaast zijn de systemen verkrijgbaar in veel verschillende RAL-kleuren, waardoor onze systemen altijd mooi in het kleurenschema van uw interieur passen.
  • Onderhoudsvriendelijk: onze kunststof vloeren verzamelen geen stof, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de vloer. Daarnaast zijn er ook geen geultjes of scheuren waar het stof zich in kan verzamelen, doordat onze systemen naadloos op elkaar aansluiten.

Vragen over onze kunststof vloeren Tilburg en omstreken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met DG Betontechnieken. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Kunststof vloeren

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied