Kunststof vloeren Poortugaal

Kunststof vloeren Poortugaal

De vloer in uw woning of bedrijfspand wordt dagelijks intensief gebruikt. Het is dus vanzelfsprekend dat de vloer na een tijdje er niet meer zo mooi uit ziet als eerst. Slijtage is hartstikke normaal, maar wel zonde! Om uw vloer te beschermen, hebben wij bij DG Betontechnieken een ruim assortiment aan afwerkende systemen. Zo blijft uw vloer langer mooi en heeft deze een langere levensduur. Kortom: genoeg redenen om te investeren in een van onze kunststof vloeren Poortugaal !

Ons assortiment

Van coatingvloeren tot gietvloeren en van grindvloeren tot antislipvloeren: u vindt het bij DG Betontechnieken. Ons assortiment bestaat uit een aantal hoogwaardige kunststof vloeren Poortugaal die kunnen worden toegepast op verschillende ondergronden, zoals balkonvloeren, galerijvloeren, parkeerdekken, woonkamervloeren, badkamervloeren en keukenvloeren. Het is belangrijk om van tevoren goed uit te zoeken welk systeem het beste bij uw ondergrond past. Geen enkele vloer en geen enkel systeem is namelijk hetzelfde en hebben andere kwaliteiten. Wij helpen u graag bij het adviseren van welk systeem het beste bij uw vloer past!

De voordelen van onze kunststof vloeren Poortugaal

 • Slijtvast: onze systemen zorgen ervoor dat uw vloer bestand is tegen scherpe punten die krassen kunnen veroorzaken en dat de vloer vloeistofdicht is.
 • Modern en stijlvol: een kunststof vloer is ideaal als u een moderne en stijlvolle uitstraling wenst. Daarnaast zijn de systemen verkrijgbaar in veel verschillende RAL-kleuren, waardoor onze systemen altijd mooi in het kleurenschema van uw interieur passen.
 • Onderhoudsvriendelijk: onze kunststof vloeren verzamelen geen stof, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de vloer. Daarnaast zijn er ook geen geultjes of scheuren waar het stof zich in kan verzamelen, doordat onze systemen naadloos op elkaar aansluiten.

Vragen over onze kunststof vloeren Poortugaal? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met DG Betontechnieken. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Kunststof vloeren [pb-city]

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)