Kelder lekkage Zwijndrecht

Kelder lekkage Zwijndrecht

Heeft u last van vochtproblemen in de kelder? Vochtoverlast maakt kelders onbruikbaar en heeft nare gevolgen voor de waarde van uw pand. De verf of het behang kan van uw muur gaan afbrokkelen, schimmels krijgen de ruimte om te groeien en te vermenigvuldigen en uw vloer kan bol gaan staan. Daarnaast kan het zelfs zorgen voor gezondheidsproblemen. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat uw kelder goed is afgedicht. Voor oplossingen op het gebied van kelder lekkage Zwijndrecht bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres!

Vochtproblemen: van kwaad tot erger

In de meeste gevallen ontstaat kelder lekkage Zwijndrecht door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht: regenwater dat in de vloer en muren trekt. Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben, zoals slechte constructie, verhoogde grondwaterdruk, temperatuurverschillen, lekkende doorvoeren, slechte aansluiting of verkeerde materialen.

Om de ongewenste gevolgen, zoals schimmels, bolstaande vloeren en lelijke muren tegen te gaan is een goede kelderafdichting belangrijk. Let wel: wanneer u uw kelderruimte wilt gaan afdichten is zorgvuldig onderzoek, helder advies en rapportage zeer belangrijk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bestrijden van kelder lekkage Zwijndrecht helpen wij u graag bij het opstellen en uitvoeren van een kwalitatief reparatieplan.

De oplossing voor kelder lekkage Zwijndrecht

Het oplossen van het probleem begint bij het stellen van een juiste diagnose door middel van een grondige analyse van de situatie. Wat is de oorzaak? Waar komt het vandaan? En hoe lossen we het op? Met behulp van onze vakkennis stellen wij vervolgens een plan op voor kelderafdichting. We dichten de lekkage af, injecteren de scheuren, maken het metselwerk weer naar behoren en voegen eventueel een nieuwe laag toe. Zo maakt DG Betontechnieken uw kelder weer droog en netjes!

Vragen over kelder lekkage Zwijndrecht en kelderafdichting? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Kelder lekkage

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied