Galerijvloer renovatie Drechtsteden


Galerijvloer renovatie Drechtsteden

De galerijvloer op uw balkon of van uw flat krijgt heel wat te verduren. Er wordt niet alleen veel en vaak gebruik van gemaakt, de vloer wordt ook blootgesteld aan alle weersomstandigheden die dit kikkerlandje ons te bieden heeft. Hagel, regen, en extreme hitte kunnen de galerijvloer op den duur aantasten, waardoor de vloer tekenen van slijtage gaat vertonen. En dat terwijl een galerijvloer jĂșist van goede kwaliteit moet zijn, om de veiligheid van de gebruikers te kunnen waarborgen. Voor een galerijvloer renovatie in Drechtsteden bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres!

Waarom de galerijvloer laten renoveren?

Zeker op grote hoogte is het belangrijk dat een galerijvloer aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Zo mag het niet te glad zijn na regenval en moeten scheuren in het beton zo snel mogelijk opgevuld worden om roest te voorkomen. Wanneer u kiest voor galerijvloer renovatie in Drechtsteden door DG Betontechnieken, kiest u voor kwaliteit. Wanneer we de galerijvloer gaan renoveren, zorgen we ervoor dat alle gaten en scheuren in het beton gedicht of gerepareerd worden. Vervolgens brengen we coating aan. Deze extra laag zorgt ervoor dat vocht en vuil niet het beton kan binnendringen, zodat schade voorkomen kan worden. Daarbovenop kunnen we een antisliplaag aanbrengen, zodat gebruikers ook veilig naar hun woning kunnen lopen wanneer het heeft geregend of gehageld. Kortom: onze renovatie zorgt ervoor dat de levensduur van uw galerijvloer verlengd wordt, en de veiligheid van de gebruikers gewaarborgd wordt.

DG Betontechnieken stelt zich graag op als uw partner in Drechtsteden voor de renovatie van uw galerijvloer

Voor kwalitatieve galerijvloer renovatie in Drechtsteden bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Galerijvloer renovatie [pb-city]

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)