Galerijvloer renovatie Dordrecht

Galerijvloer renovatie Dordrecht

De galerijvloer op uw balkon of van uw flat krijgt heel wat te verduren. Er wordt niet alleen veel en vaak gebruik van gemaakt, de vloer wordt ook blootgesteld aan alle weersomstandigheden die dit kikkerlandje ons te bieden heeft. Hagel, regen, en extreme hitte kunnen de galerijvloer op den duur aantasten, waardoor de vloer tekenen van slijtage gaat vertonen. En dat terwijl een galerijvloer júist van goede kwaliteit moet zijn, om de veiligheid van de gebruikers te kunnen waarborgen. Voor een galerijvloer renovatie in Dordrecht bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres!

Waarom de galerijvloer laten renoveren?

Zeker op grote hoogte is het belangrijk dat een galerijvloer aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Zo mag het niet te glad zijn na regenval en moeten scheuren in het beton zo snel mogelijk opgevuld worden om roest te voorkomen. Wanneer u kiest voor galerijvloer renovatie in Dordrecht door DG Betontechnieken, kiest u voor kwaliteit.

Wanneer we de galerijvloer gaan renoveren, zorgen we ervoor dat alle gaten en scheuren in het beton gedicht of gerepareerd worden. Vervolgens brengen we coating aan. Deze extra laag zorgt ervoor dat vocht en vuil niet het beton kan binnendringen, zodat schade voorkomen kan worden. Daarbovenop kunnen we een antisliplaag aanbrengen, zodat gebruikers ook veilig naar hun woning kunnen lopen wanneer het heeft geregend of gehageld. Kortom: onze renovatie zorgt ervoor dat de levensduur van uw galerijvloer verlengd wordt, en de veiligheid van de gebruikers gewaarborgd wordt.

DG Betontechnieken stelt zich graag op als uw partner in Dordrecht voor de renovatie van uw galerijvloer

Voor kwalitatieve galerijvloer renovatie in Dordrecht bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Galerijvloer renovatie

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied