Coatingvloer voor varkensstal

Coatingvloer voor varkensstal

Voor een varkensboer is de grootste nachtmerrie te maken krijgen met bacteriën en virussen. Goede hygiëne is daarom een belangrijk onderdeel in de stal van een varkensboer.  Een goede hygiëne in de varkensstal begint met een mooie coatingvloer van DG Betontechnieken. De coatingvloer zal uw stal namelijk beschermen tegen bacteriën en virussen die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. U kunt er voor kiezen om een coating over het betonoppervlak te gieten of om te gaan voor een volledig nieuwe epoxy vloer.

De voordelen op een rijtje

De coatingvloer voor de varkensstal heeft verschillende voordelen, hier zetten we ze voor u op een rijtje. Zo is de coating vloer hygiënisch, naadloos, makkelijk schoon te maken en houden, duurzaam, binnen één dag gelegd en biedt zelfs antislip mogelijkheden. Samen met u kijken we naar uw wensen en maken we op basis daarvan een plan van aanpak. De wens van u en de dieren staat altijd voorop!

Laat ons een coatingvloer leggen in uw varkensstal!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de varkens maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat de varkens een fijne en schone ondergrond hebben om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de speciale coatingvloer voor in de varkensstal. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer met afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Coatingvloer voor varkensstal

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied