Coatingvloer stal

Coatingvloer stal

Bent u de trotse eigenaar van prachtig vee? Dan beschikt u vast ook over één of meerdere stallen. Het kan ook zijn dat u bezig bent met de bouw van een nieuwe stal, maar ook dan staan wij voor u klaar. In de stal is hygiëne erg belangrijk, daarom is het ook van belang om te kiezen voor de juiste vloer en deze goed te onderhouden. Door gebruik te maken van een coatingvloer in de stal ervaart u verschillende voordelen. Bij DG Betontechnieken bieden we verschillende coatings of een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot.

Waarom een coating vloer?

Er zijn veel voordelen van de coatingvloer in de stal. Zo geeft het allereerst een charmante uitstraling aan uw stal, maar het heeft ook voordelen voor de hygiëne en vereist weinig onderhoud. Er zijn verschillende soorten coatings die dan ook verschillende voordelen met zich mee brengen. Graag kijken wij samen met u naar een geschikte oplossing voor uw stal. De coating zal worden aangebracht door onze professionals, u hoeft zich dus zelf geen zorgen de maken over de werkzaamheden. Ook zullen wij u helpen bij het kiezen van de juiste coating, ook hierin hebben wij namelijk verschillend opties en moet er over verschillende zaken worden nagedacht.

Geef uw stal een coatingvloer!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de dieren maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat het vee een fijne en schone ondergrond heeft om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de speciale coatingvloer voor de stal. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Coatingvloer stal

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied