Coatingvloer koeienstal

Coatingvloer koeienstal

Bent u trotse veehouder van een stel prachtige koeien? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat de stal er tiptop bij ligt. Als veehouder is het immers het belangrijkste dat uw dieren zich prettig voelen. De stal is het thuis van de koeien, het is daarom ook belangrijk om van de stal een fijne omgeving te maken. Om de koeienstal zo schoonmogelijk te houden, is een coatingvloer de ideale oplossing. Deze vloer biedt een fijne en hygiënische ondergrond voor de koeien.

Voordelen van de coatingvloer

De coatingvloer voor in de koeienstal brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een goede hygiëne binnen de stal. Ook kan de vloer binnen één dag worden gelegd, of het nu gaat om alleen de coating of een geheel nieuwe epoxyvloer. Uw koeien hoeven dus slechts één dag naar buiten en kunnen daarna weer heerlijk naar binnen. Andere voordelen zijn dat de vloer naadloos is, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en duurzaam is. Als dit nog niet genoeg voordelen zijn, vertellen wij u graag wat de vloer voor u allemaal kan betekenen.

Geef uw koeienstal een coatingvloer!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de dieren maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat het vee een fijne en schone ondergrond heeft om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de speciale coatingvloer voor de koeienstal. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Coatingvloer koeienstal

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied