Coating vloer Papendrecht


Coating vloer Papendrecht

Is hygiƫne een belangrijk aspect van uw bedrijfsvoering of bent u op zoek naar een onderhoudsvrije vloer met een lange levensduur voor uw project? Dan is een coating vloer waar u naar op zoek bent! Coating vloeren zijn er in verschillende soorten en maten en worden ingezet voor diverse toepassingen. Van bakkerijen tot parkeergarages en van woonkamers tot sportvloeren: ieder project kan van de vele voordelen van coating vloeren genieten. Wilt u daarom een coating vloer in Papendrecht laten aanbrengen door echte professionals? Hiervoor bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres!

De voordelen van coating vloeren

Coating vloeren zijn ontzettend populair. Dit is ook niet zo gek, want ze kunnen vrijwel overal worden toegepast. Daarnaast zijn deze vloeren slijtvast en hebben ze een lange levensduur. Omdat de vloeren geen naden, gaatjes of putjes hebben, zijn ze gemakkelijk schoon te houden en krijgt vuil en waterschade geen enkele kans. Wanneer u DG Betontechnieken inschakelt voor het leggen van uw coating vloer in Papendrecht , heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan vloeren die kunnen worden toegepast op diverse ondergronden, zoals balkonvloeren, galerijvloeren, parkeerdekken en woonkamervloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw coating vloer volledig op maat te maken, van de gewenste RAL-kleur tot een antisliplaag of andere afwerking. Maak uw wensen kenbaar, en wij maken er wat moois van!

Voor een coating vloer in Papendrecht van kwaliteit bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres

Een coating vloer kan vrijwel overal worden toegepast, dus ook in uw woning, pand of project in Papendrecht en omstreken. Hierbij stelt DG Betontechnieken zich graag op als uw partner voor het ontwerpen, voorbereiden en het leggen van uw coating vloer. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Coating vloer [pb-city]

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)