Betontechnieken Hoogvliet

Betontechnieken Hoogvliet

Overal waar u kijkt, is beton: van parkeergarages tot kunstwerken en van zwembaden tot bedrijfsvloeren. Deze uiteenlopende toepassingen vragen om beton op maat. Inmiddels zijn er daarom honderden soorten beton, ieder met zijn eigen samenstelling. Is er iets mis met het beton in uw woning, bedrijfspand of project? Dan is de oplossing van het probleem ook afhankelijk van het type beton en de toepassing waarvoor het beton is gebruikt. Bij DG Betontechnieken in Hoogvliet bent u aan het juiste adres voor professioneel en vakkundig advies op maat wat betreft beton. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat ieder type beton te renoveren, repareren en restaureren. Zo dragen wij bij aan veilige constructies en daarmee ook een veilige en efficiënt ingerichte samenleving.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Beton is een materiaal dat tegenwoordig in vrijwel ieder gebouw of constructie te vinden is. Hoewel het zeer sterk is – en de samenstelling ervan is aangepast voor specifieke toepassingen – is het echter niet onschendbaar. Wisselende en extreme weersomstandigheden en temperatuurschommelingen, spanningen in de constructie of zelfs constructiefouten kunnen voorkomen. Hierdoor kunnen er scheuren in het beton ontstaan, waardoor de regen en ander vocht naar binnen kan kruipen en de bewapening gaat roesten. Heeft u schade opgemerkt? Schakel DG Betontechnieken in voor de uitvoering van diverse herstelwerkzaamheden in Hoogvliet en omstreken. Wij voeren zowel constructieve als cosmetische herstelreparaties uit met verschillende technieken, zoals injecteren en afdichten.

DG Betontechnieken staat voor u klaar in Hoogvliet

Heeft u schade aan uw beton? Dan is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk naar laat kijken door een vakman. Voor advies op maat op het gebied van beton in Hoogvliet staan de experts van DG Betontechnieken voor u klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Betontechnieken

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied