Betonrot herstel Zwijndrecht

Betonrot herstel Zwijndrecht

Heeft u vermoedens van betonrot in uw woning of bedrijfspand? Of zitten er een aantal oppervlakkige scheuren en wilt u deze laten dichten om erger te voorkomen? Geen zorgen, DG Betontechnieken staat voor u klaar voor al uw betonrot herstel Zwijndrecht . Wij voeren verschillende werkzaamheden op het gebied van betonrot uit op kwalitatieve en klantgerichte wijze.

Wat is betonrot nu precies?

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor schade aan beton in het algemeen. Meestal wordt hiermee de schade bedoeld die is ontstaan doordat de wapening, dat in het beton zit, begint te roesten. De sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie zal hierdoor worden aangetast. Maar ook voor oppervlakkigere mankementen, zoals scheurtjes, is het belangrijk dat deze snel hersteld worden door een professional om verdere schade te voorkomen. Scheuren kunnen ontstaan door fouten in de constructie en hevig veranderende temperatuurverschillen. Uiteindelijk kunnen deze ‘onschuldige’ scheuren leiden tot lekkages, die op hun beurt weer kunnen leiden tot ernstigere gevolgen. Kortom: tijd voor betonrot herstel Zwijndrecht !

DG Betontechniek, voor al uw betonrot herstel Zwijndrecht

Na een gedegen onderzoek door DG Betontechnieken zal een reparatieadvies gemaakt worden voor uw betonrot herstel Zwijndrecht . Afhankelijk van de schade zijn er twee opties: betonreparatie en injectie van het beton. Bij een constructieve betonreparatie zorgen we er voornamelijk voor dat de constructieve functie van de wapening te herstellen of zelfs te vergroten. Een cosmetische betonreparatie is iets oppervlakkiger en wordt ook wel esthetische betonreparatie genoemd. Deze werkzaamheden draaien vooral om poetswerk in de kleur van de constructie en helpt dus niet bij het verlengen van de levensduur van het beton. Een betoninjectie is geschikt bij het dichten van scheuren en lekkages dichten. De injectievloeistof en injectietechniek die gebruikt zullen worden, hangen af van een aantal factoren. Welke methoden het beste bij uw situatie passen, zullen we bepalen naar aanleiding van een grondige analyse van de situatie.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van betonrot herstel Zwijndrecht? Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk!

Betonrot herstel [pb-city]

Contact

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)