Betoninjectie Goes

Betoninjectie Goes

Beton is een zeer sterk materiaal, maar niet onschendbaar. Met name de wisselende weersomstandigheden in ons kikkerlandje hebben hun effect op de kwaliteit van het beton. Ook de constructie zelf kan invloed hebben op scheurvorming in het beton. Heeft u dan ook een scheurtje opgemerkt in het beton van uw pand? Dan is het zaak om zo snel mogelijk het beton te laten repareren. Zo voorkomt u dat de bewapening binnenin het beton gaat roesten, en dat een grootschalige reparatie of renovatie nodig zal zijn in de toekomst. Gelukkig is de oplossing simpel: voor betoninjectie in Goes bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres.


Het proces

Voordat wij aan de slag gaan met de betoninjectie in Goes zoeken we eerst uit welk type injectie het beste bij de scheur past. Dit is onder andere afhankelijk van de diepte van de scheur en het doel van de injectie. Diepe scheuren vragen om een constructieve betonreparatie, waarvoor we een hogedruksysteem en epoxyhars gebruiken. Oppervlakkige scheuren worden vooral aangepakt om cosmetische redenen en kunnen behandeld worden met een lagedruksysteem en polyurethaanhars. Vervolgens gaan wij direct met de betoninjectie in Goes aan de slag, het beton binnen de kortste keren weer in orde is.


DG Betontechnieken regelt uw betoninjectie in Goes voor u

Zit er dus een scheur in het beton die zo snel mogelijk opgevuld moet worden? Voor kwalitatieve betoninjectie in Goes bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Betoninjectie

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied