Beton specialist Schiedam

Beton specialist Schiedam

Heeft u last van betonrot? Dan is het verstandig om daar zo snel mogelijk iets aan te laten doen. U wilt echter wel dat dit meteen goed gebeurt, zodat de levensduur van uw beton weer lekker lang verlengd wordt. Dat begrijpen wij als de besten! Schakel daarom DG Betontechnieken in als uw beton specialist Schiedam . Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons bovenaan!

Wat is betonrot?

Beton staat bekend als een ontzettend sterk materiaal met een lange levensduur. Daar is op zich niets aan gelogen, maar ook beton is niet onaantastbaar. Na verloop van tijd kunnen er scheurtjes, lekkages en zelfs betonrot ontstaan. Hiermee bedoelen we de schade die is ontstaan doordat de wapening, dat in het beton zit, begint te roesten. De sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie zal hierdoor worden aangetast. Betonrot komt meestal voor in betonelementen die het einde van hun levensduur hebben bereikt. Het is daarom belangrijk om goed voor uw beton te zorgen. DG Betontechnieken stelt zich graag op als uw beton specialist Schiedam om betonrot tegen te gaan en te herstellen.

Onze werkzaamheden als beton specialist Schiedam

Wanneer u ons inschakelt als uw beton specialist Schiedam , gaan wij direct voor u aan de slag. Wij maken een grondige situatieanalyse, en aan de hand daarvan stellen wij een reparatieadvies voor u op. Deze voeren wij natuurlijk graag voor u uit! Reparaties die DG Betontechnieken uitvoert zijn onder andere constructieve betonreparatie en cosmetische betonreparatie. Bij een constructieve betonreparatie zorgen we er voornamelijk voor dat de constructieve functie van de wapening te herstellen of zelfs te vergroten. Een cosmetische betonreparatie is iets oppervlakkiger en wordt ook wel esthetische betonreparatie genoemd. Deze werkzaamheden draaien vooral om poetswerk in de kleur van de constructie en helpt dus niet bij het verlengen van de levensduur van het beton. Bij reparatie door middel van een injectie wordt er een injectievloeistof in de scheur gespoten. De injectievloeistof en injectietechniek die gebruikt zullen worden, hangen af van een aantal factoren. Welke methoden het beste bij uw situatie passen, zullen we bepalen naar aanleiding van een grondige analyse van de situatie. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van betonreparatie? Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Stel ons aan als uw beton specialist Schiedam en uw beton is binnen de kortste keren weer als nieuw!

Beton specialist [pb-city]

Contact

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)