Beton restauratie Goes

Beton restauratie Goes

Heeft u een scheur opgemerkt in het beton van uw pand? En ziet het ernaar uit dat een simpele reparatie of opvulling niet zal volstaan? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een specialist laat kijken naar de ernst van de situatie. Wacht u langer, kan het zijn dat de constructie van uw pand wordt aangetast, waardoor uw veiligheid in het geding komt. Voor beton restauratie in Goes bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang actief in Goes en omstreken op het gebied van het restaureren, injecteren, repareren en renoveren van diverse betonnen toepassingen.

Het proces van beton restauratie

Het doel van beton restauratie in Goes is het herstellen van het beton tot – voor zover mogelijk – originele staat. Dit houdt in dat alle scheuren worden opgevuld, of het nu gaat om scheuren die door middel van constructieve beton restauratie hersteld worden of cosmetische beton restauratie. Het verschil zit hem in hoe diep de scheuren zijn en wat het doel is van de restauratie. Heeft u last van rot of diepe scheuren die de bewapening van het beton aantasten, dan ligt het uitvoeren van constructieve betonreparatie voor de hand. Zijn de scheuren redelijk oppervlakkig, dan volstaat cosmetische beton restauratie. Het vullen van de scheuren doen we door middel van injecties met polyurethaanhars of epoxyhars. Onze vakmensen stellen vast welke herstelmethode het meest geschikt is voor uw beton restauratie in Goes middels een grondige inspectie.

Schakel DG Betontechnieken in voor de restauratie van uw beton in Goes

DG Beton Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Beton restauratie

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied