Beton injecteren Gorinchem

Beton injecteren Gorinchem

Beton injecteren is de oplossing tegen scheuren, naden, grindnesten en holle ruimtes. Temperatuurverschillen en de constructie zelf kunnen ervoor zorgen dat het beton na verloop van tijd wat mankementen begint te vertonen. Wanneer er scheurtjes ontstaan in het beton, is het tijd om er zo snel mogelijk wat aan te doen voordat nare gevolgen zich ontwikkelen. Betonrot kan er namelijk toe leiden dat de sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie wordt aangetast. Voor beton injecteren bent u bij DG Betontechnieken in Gorinchem op het juiste adres.

Wat is betoninjectie?

DG Betontechnieken kan door middel van een betoninjectie Gorinchem scheuren en lekkages dichten in beton. Hierbij wordt er een injectievloeistof in de scheur gespoten door middel van een ambachtelijke injectietechniek. De injectievloeistof en injectietechniek die gebruikt zullen worden, hangen af van een aantal factoren. Welke methoden het beste bij uw situatie passen, zullen we bepalen naar aanleiding van een grondige analyse van de situatie. Qua techniek voor beton injecteren Gorinchem zijn er twee verschillende soorten systemen.

Een hogedruksysteem wordt gebruikt voor zeer diepe scheuren in het beton, die doordringen tot de constructie. Een lagedruksysteem is meer geschikt voor scheuren die vanaf het oppervlak te bereiken zijn. Wij beschikken over veel injectievloeistoffen met verschillende toepassingen. Waar sommige injectievloeistoffen zoals epoxyhars zeer geschikt zijn voor constructieve reparaties, zijn andere vloeistoffen zoals polyurethaanhars juist weer geschikt voor minder constructieve reparaties.

Wij bieden u de oplossing

Dankzij onze jarenlange ervaring met het injecteren van diverse soorten scheuren in beton bieden wij bij DG Betontechnieken een effectieve manier om scheuren, stortnaden en grindnesten te injecteren of te repareren. Ook hebben wij een effectieve injecties voor bijvoorbeeld kelderafdichtingen. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van beton injecteren Gorinchem of heeft u nog vragen over ons of het proces van injecteren? Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Beton injecteren

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied