Beton injecteren Breda

Beton injecteren Breda

Beton injecteren is de oplossing tegen scheuren, naden, grindnesten en holle ruimtes. Temperatuurverschillen en de constructie zelf kunnen ervoor zorgen dat het beton na verloop van tijd wat mankementen begint te vertonen. Wanneer er scheurtjes ontstaan in het beton, is het tijd om er zo snel mogelijk wat aan te doen voordat nare gevolgen zich ontwikkelen. Betonrot kan er namelijk toe leiden dat de sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie wordt aangetast. Voor beton injecteren bent u bij DG Betontechnieken in Breda op het juiste adres.

Wat is beton injecteren Breda?

DG Betontechnieken kan door middel van een betoninjectie Breda scheuren en lekkages dichten in beton. Hierbij wordt er een injectievloeistof in de scheur gespoten door middel van een ambachtelijke injectietechniek. De injectievloeistof en injectietechniek die gebruikt zullen worden, hangen af van een aantal factoren. Welke methoden het beste bij uw situatie passen, zullen we bepalen naar aanleiding van een grondige analyse van de situatie. Qua techniek voor beton injecteren Breda zijn er twee verschillende soorten systemen. Een hogedruksysteem wordt gebruikt voor zeer diepe scheuren in het beton, die doordringen tot de constructie. Een lagedruksysteem is meer geschikt voor scheuren die vanaf het oppervlak te bereiken zijn. Wij beschikken over veel injectievloeistoffen met verschillende toepassingen. Waar sommige injectievloeistoffen zoals epoxyhars zeer geschikt zijn voor constructieve reparaties, zijn andere vloeistoffen zoals polyurethaanhars juist weer geschikt voor minder constructieve reparaties.

Wij bieden u de oplossing

Dankzij onze jarenlange ervaring met het injecteren van diverse soorten scheuren in beton bieden wij bij DG Betontechnieken een effectieve manier om scheuren, stortnaden en grindnesten te injecteren of te repareren. Ook hebben wij een effectieve injecties voor bijvoorbeeld kelderafdichtingen. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van beton injecteren Breda of heeft u nog vragen over ons of het proces van injecteren? Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Beton injecteren [pb-city]

Contact

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)