Beton herstellen Bergen op Zoom

Beton herstellen Bergen op Zoom

Heeft u vermoedens van betonrot in uw woning of bedrijfspand? Of zitten er een aantal oppervlakkige scheuren die wilt laten dichten voordat het van kwaad naar erger gaat? Geen zorgen, DG Betontechnieken staat voor u klaar op het gebied van beton herstellen Bergen op Zoom en omstreken. Op kwalitatieve en klantgerichte wijze voeren wij verschillende werkzaamheden uit op het gebied van betonreparatie.

De boosdoener: betonrot

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor schade aan beton in het algemeen. Meestal wordt hiermee de schade bedoeld die is ontstaan doordat de wapening, dat in het beton zit, begint te roesten. De sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie zal hierdoor worden aangetast.

Maar ook voor oppervlakkigere mankementen, zoals scheurtjes, is het belangrijk dat deze snel hersteld worden door een professional om verdere schade te voorkomen. Scheuren kunnen ontstaan door fouten in de constructie en hevig veranderende temperatuurverschillen. Uiteindelijk kunnen deze ‘onschuldige’ scheuren leiden tot lekkages, die op hun beurt weer kunnen leiden tot ernstigere gevolgen. Kortom: laat uw beton herstellen Bergen op Zoom en omstreken!

Beton herstellen Bergen op Zoom door reparatie en injectie

Na een gedegen onderzoek door DG Betontechnieken zal een reparatieadvies gemaakt worden. Aan de hand van dit advies zullen wij uw beton herstellen Bergen op Zoom en omstreken. Afhankelijk van de schade zijn er twee opties: betonreparatie en injectie van het beton. Reparaties zijn globaal onder te verdelen in twee soorten reparaties: constructieve betonreparatie en cosmetische betonreparatie.

Bij een constructieve betonreparatie zorgen we er voornamelijk voor dat de constructieve functie van de wapening te herstellen of zelfs te vergroten. Een cosmetische betonreparatie is iets oppervlakkiger en wordt ook wel esthetische betonreparatie genoemd. Deze werkzaamheden draaien vooral om poetswerk in de kleur van de constructie en helpt dus niet bij het verlengen van de levensduur van het beton.

Door middel van een betoninjectie kunnen wij scheuren en lekkages dichten in beton. Hierbij wordt er een injectievloeistof in de scheur gespoten door middel van een ambachtelijke injectietechniek. De injectievloeistof en injectietechniek die gebruikt zullen worden, hangen af van een aantal factoren. Welke methoden het beste bij uw situatie passen, zullen we bepalen naar aanleiding van een grondige analyse van de situatie. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van beton herstellen Bergen op Zoom en omstreken? Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Beton herstellen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied