Balkon renoveren Terneuzen

Balkon renoveren Terneuzen

Óf u maakt er vaak gebruik van, óf juist niet: hoe het ook wendt of keert, regelmatig onderhoud van uw balkon is altijd een goed idee. Uw balkon wordt namelijk het hele jaar door blootgesteld aan diverse elementen die het balkon kunnen aantasten, zoals CO2 uit de lucht en binnendringende chloride. Wanneer deze stoffen het beton van uw balkon binnendringen, kan de wapening van het beton roesten en ontstaat er betonrot. Betonrot is echter niet snel zichtbaar, en tegen de tijd dat het wél zichtbaar is, is het al te laat voor oppervlakkig onderhoud of een simpele reparatie. Voor het laten renoveren van uw balkon in Terneuzen bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres.

Waarom balkon laten renoveren?

Een vervallen balkon is niet bepaald een lust voor het oog, maar ook met betrekking tot de veiligheid, leefbaarheid en waarde van het pand is het belangrijk om uw balkon in Terneuzen te laten renoveren. Vocht- en waterschade kan namelijk de constructie van uw woning verzwakken en beton- of houtrot veroorzaken. Deze schade vertaalt zich in een lagere waarde van uw woning. Kortom: laat uw balkon in Terneuzen zo snel mogelijk renoveren door DG Betontechnieken.

De vakmensen van DG Betontechnieken renoveren uw balkon in Terneuzen graag voor u!

Is een onderhoudsbeurt of een reparatie niet meer voldoende om uw balkon in goede staat te herstellen? Laat dan uw balkon in Terneuzen renoveren door de betonspecialisten van DG Betontechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Balkon renoveren [pb-city]

Contact

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)