Balkon renovatie Bergen op Zoom

Balkon renovatie Bergen op Zoom

Uw balkon wordt vaak vergeten wanneer u denkt aan onderhoud aan uw woning, maar balkon renovatie is zeker van belang. Of u het balkon nu wel of niet gebruikt, op den duur kan schade ervoor zorgen dat het er slordig en vervallen uit ziet, daarnaast kan het ook gevaarlijk worden. De constructie kan namelijk dusdanig aangetast zijn, dat deze zijn functie verliest en dus kan afbreken. Dit wilt u natuurlijk ten zeerste voorkomen: voor balkon renovatie Bergen op Zoom bent u dan ook aan het juiste adres bij DG Betontechnieken.

Een aangetast balkon door betonrot

Met betonrot bedoelen we meestal de schade die is ontstaan doordat de wapening binnenin het beton begint te roesten. Dit kan komen door bijvoorbeeld de CO2 uit de lucht of binnendringende chloriden. Het gevolg is een expansieve reactie waardoor het beton zal scheuren. Andere soorten schade die kunnen ontstaan wanneer uw balkon niet regelmatig wordt gecontroleerd en eventueel wordt onderhouden zijn loshangende borstwering of balkonmuur, lekkende hemelwaterafvoeren, losse voegen en stenen en een losse cement deklaag. Voor deze balkon renovatie Bergen op Zoom aan al deze mankementen staat DG Betontechnieken voor u klaar.

Het proces

DG Betontechnieken maakt eerst een reparatieadvies voor de balkon renovatie aan de hand van een grondige analyse van de huidige situatie. Aan de hand van dit advies zal het beton op dusdanige wijze worden gerepareerd door onze vakkundige werknemers. Hierbij kiezen we tussen constructieve reparatie waarbij de constructie weer versterkt wordt en cosmetische of ethische reparatie, waarbij de kleur van de constructie gelijk wordt gemaakt. Afhankelijk van de toepassingsklasse wordt een repartiemortel gekozen welke het beste past bij de omgeving past. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van balkon renovatie Bergen op Zoom ? Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Balkon renovatie [pb-city]

Contact

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)