Vochtwering aanbrengen Bergen op Zoom

Vochtwering aanbrengen Bergen op Zoom

Heeft u last van schimmelvorming, bolstaande vloeren en muren en afgebladderde verf? Dan is het mogelijk dat u een vochtprobleem heeft in uw kelder, door bijvoorbeeld opstijgend vocht, een slechte constructie, verhoogde grondwaterdruk, slechte aansluitingen of lekkende doorvoeren. Een vochtprobleem is niet alleen slecht voor uw pand, het kan het zelfs leiden tot gezondheidsproblemen. Laat daarom het vochtprobleem zo snel mogelijk oplossen door een professional. Met de meest moderne technieken, de beste materialen en de meest up-to-date kennis van zaken komen de experts van DG Betontechnieken vochtwering aanbrengen in uw pand in Bergen op Zoom en omstreken.

Welke oplossing past bij uw vochtprobleem?

Na grondige inspectie van de schade en de oorzaak van de schade, stellen onze vakmensen een plan van aanpak op en voeren deze vervolgens voor u uit. Welk type vochtwering wij aanbrengen in uw kelder in Bergen op Zoom hangt af van een aantal factoren. Heeft u last van doorslaand vocht, waardoor het vocht van buitenaf naar binnendringt? Dan kunnen wij uw muren impregneren. Bij doorstijgend vocht, waarbij het grondwater opstijgt via de muren, kunnen wij uw muren injecteren met een waterafstotend middel. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor kelderafdichtingen, waarbij we een nieuwe laag beton kunnen aanbrengen op de keldermuren en de keldervloer.

DG Betontechnieken: uw partner voor het aanbrengen van vochtwering in Bergen op Zoom

Voor het aanbrengen van vochtwering in Bergen op Zoom staan de experts van DG Betontechnieken voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Vochtwering aanbrengen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied