Vochtprobleem kelder oplossen Dordrecht

Vochtprobleem kelder oplossen Dordrecht

Heeft u last van vochtproblemen in de kelder? Er zijn verschillende oorzaken die u de schuld kunt geven, zoals opstijgend vocht, een slechte constructie, verhoogde grondwaterdruk, slechte aansluitingen of lekkende doorvoeren. Maar wat de oorzaak ook is, de gevolgen zijn altijd vervelend, zoals schimmels, bolstaande vloeren en muren en afgebladderde verf. Daarnaast kan het zelfs zorgen voor gezondheidsproblemen. Laat het vochtprobleem in uw kelder in Dordrecht dan ook zo snel mogelijk oplossen door een professional. De experts van DG Betontechnieken staan voor u klaar met de meest moderne technieken, de beste materialen en de meest up-to-date kennis van zaken.

Dé oplossing voor uw vochtprobleem

Wat de beste oplossing is voor uw vochtprobleem, hangt onder andere af van de oorzaak van het probleem en de ernst ervan. Daarom beginnen wij met een grondig onderzoek van het probleem en de schade. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op voor het oplossen van het vochtprobleem in uw kelder in Dordrecht en gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. We dichten de lekkage af, injecteren de scheuren, maken het metselwerk weer naar behoren en voegen eventueel een nieuwe laag toe. Zo maakt DG Betontechnieken uw kelder weer droog en netjes!

De experts van DG Betontechnieken komen het vochtprobleem in uw kelder in Dordrecht voor u oplossen

Voor advies op maat op het gebied van het oplossen van het vochtprobleem in uw kelder in Dordrecht staan de experts van DG Betontechnieken voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Vochtprobleem kelder oplossen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied