Vloer voor stallen

Vloer voor stallen

Als u beschikt over stallen, weet u ook hoe belangrijk het is om een goede vloer in de stallen te hebben. Door te kiezen voor de juiste vloer bespaart dit namelijk werk en kosten voor u. Bij DG Betontechnieken bieden we de coatingvloer aan. Deze vloer is speciaal voor stallen en zorgt voor gewenste hygiëne voor de dieren en uzelf. U kunt ervoor kiezen om een coating aan te brengen over de al bestaande vloer in uw stal of te kiezen voor een volledig nieuwe epoxy vloer.

Voordelen op een rijtje

De coatingvloer die we bij DG Betontechnieken bieden als vloer voor stallen draagt een aantal voordelen met zich mee. Deze voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

 • Hygiënisch
 • Naadloos
 • Makkelijk schoon te maken en houden
 • Duurzaam
 • Snel starten met project
 • Binnen één dag gelegd
 • Ook met antislip mogelijk

Kies bij ons de geschikte vloer voor uw stallen!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor het vee maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat het vee een fijne en schone ondergrond heeft om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor een geschikte vloer voor stallen. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Vloer voor stallen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

  Werkgebied