Varkensstalvloeren

Varkensstalvloeren

Het kiezen van een goede vloer in de varkensstal is essentieel. Het is niet alleen belangrijk voor het comfort, maar ook voor de veiligheid en hygiëne van de dieren. Een verkeerde vloer binnen de stal kan namelijk zorgen voor bacteriën en virussen. Dit is de grootste nachtmerrie van iedere varkensboer. Bovendien kan een slechte vloer ook leiden tot rot en schimmel waardoor stallen sneller vervangen moeten worden en u veel overbodige kosten heeft.

Waarom is de juiste vloer zo belangrijk?

Bij DG Betontechnieken staan wij voor u klaar voor de aanleg van nieuwe varkensstalvloeren. We staan voor u klaar als het gaat om een gehele nieuwe vloer of als u misschien alleen op zoek bent naar een coating voor de al bestaande vloer. De juiste coating kan er namelijk voor zorgen dat de hygiëne beter zal worden en de stalvloer minder glad is. Door de juiste vloer aan te leggen of de juiste coating te gebruiken zal uw stal ook makkelijker te onderhouden zijn.

Bij DG Betontechnieken verzorgen we de juiste varkensstalvloeren!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de varkens maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat de varkens een fijne en schone ondergrond hebben om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de juiste varkensstalvloeren. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Varkensstalvloeren

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied