Kelderafdichting Barendrecht

Kelderafdichting Barendrecht

BG Betontechnieken zorgt met kelderafdichting Barendrecht ervoor dat ernstige vochtoverlast voorkomen wordt. Vochtoverlast maakt kelders onbruikbaar en heeft nare gevolgen voor de waarde van uw pand. Lekkage in uw kelder kan vele problemen met zich meebrengen. De verf of het behang kan van uw muur gaan afbrokkelen, schimmels krijgen de ruimte om te groeien en te vermenigvuldigen en uw vloer kan bol gaan staan. Daarnaast kan het zelfs zorgen voor gezondheidsproblemen. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat uw kelder goed is afgedicht. DG Betontechnieken is hier uw juiste partner voor.

Vochtproblemen

Doorslaand vocht in de kelder is een veelvoorkomend probleem. In de meeste gevallen ontstaat kelderlekkage door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht: regenwater dat in de vloer en muren trekt. Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben zoals slechte constructie, verhoogde grondwaterdruk, temperatuurverschillen, lekkende doorvoeren, slechte aansluiting of verkeerde materialen.

Om de ongewenste gevolgen, zoals schimmels, bolstaande vloeren en lelijke muren tegen te gaan is een goede kelderafdichting belangrijk. Let wel: wanneer u uw kelderruimte wilt gaan afdichten is zorgvuldig onderzoek, helder advies en rapportage zeer belangrijk. Na jarenlange ervaring weet DG Betontechnieken vochtproblemen op te lossen door kelderafdichting Barendrecht en omstreken.

De oplossing

Het oplossen van het probleem begint bij het stellen van een juiste diagnose door middel van een grondige analyse van de situatie. Wat is de oorzaak? Waar komt het vandaan? En hoe lossen we het op? Met behulp van onze vakkennis stellen wij vervolgens een plan op voor kelderafdichting Barendrecht en omstreken. Wij maken gebruik van moderne technieken, ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen. Hiermee maken wij uw vochtproblemen verleden tijd. DG Betontechnieken maakt uw kelder weer droog en netjes. Wij dichten de lekkage af, injecteren de scheuren, maken het metselwerk weer naar behoren en voegen eventueel een nieuwe laag toe.

Vragen over kelderafdichting Barendrecht en omstreken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van kelderafdichtingen? Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Kelderafdichting

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied