Galerij vloeren Middelburg

Galerij vloeren Middelburg

Een buitenvloer op uw balkon of galerij heeft meer te verduren dan een normale vloer binnenshuis. Hagel, regen en zelfs zonlicht kunnen ervoor zorgen dat de galerijvloer snel beschadigd raakt en slijtage begint te vertonen. Dit is op zich niet zo erg, maar er zitten ook vervelende gevolgen aan vast. De grip op de vloer kan verminderen, waardoor het een gladde bedoeling kan worden, zeker in de winter. Om ervoor te zorgen dat uw balkon vloer bestand blijft tegen de uiteenlopende weersomstandigheden die ons kikkerlandje te bieden heeft, kunt u galerij vloeren Middelburg aan laten leggen. DG Betontechnieken is hier uw juiste partner voor!

Ons assortiment

Met een coating bent u verzekerd van veilige galerij vloeren. Deze coating zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen allerlei weersomstandigheden, waardoor uw veiligheid ook wordt gewaarborgd. Daarnaast is de coating geschikt voor intensief gebruik, waardoor u lang kunt genieten van uw mooie galerij vloer. Onze coating wordt gemaakt van kunststof, die op zijn beurt weer is gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze coating kan worden afgewerkt met antislip, wat wij ten zeerste aanraden. Zo kunt u kiezen uit polyurea coating, MMA coating of Epoxy coating. Al deze soorten coating zijn sneldrogend, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe, veilige galerij vloeren Middelburg !

Voordelen van onze galerij vloeren Middelburg

Een aantal voordelen van de galerij vloeren Middelburg zijn dat de vloeren slijtvast en scheuroverbruggend zijn. De vloer is bestand tegen scherpe punten die krassen kunnen veroorzaken en is vloeistofdicht. Doordat de vloeren naadloos op elkaar aansluiten, kan het stof zich niet verzamelen in geulen en worden scheuren gemakkelijk overbrugd. Daarnaast zijn de vloeren verkrijgbaar in veel verschillende RAL-kleuren, waardoor deze altijd past bij de rest van uw woning. Zelfs een afbeelding of patroon is mogelijk! Vragen over onze galerij vloeren Middelburg ? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met DG Betontechnieken. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Galerij vloeren [pb-city]

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)