Coatingvloer stallen

Coatingvloer stallen

Bent u opzoek naar een nieuwe coating voor uw stalvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij DG Betontechnieken bieden we verschillende coatings voor de stalvloeren. Goede hygiëne is van groot belang binnen de stal, daarom kan het zo zijn dat uw vloer toe is aan een nieuwe coating.  Door een coatingvloer in de stallen te hebben, zullen bacteriën en virussen wegblijven. Hygiëne is niet het enige voordeel, de coating zal namelijk ook een fris en nieuw aanzicht aan de stal geven. Een nieuwe coating is niet het enige wat wij aanbieden u kunt bij ons ook terecht voor een geheel nieuwe epoxy vloer.

Soorten coatings

Bij DG Betontechnieken bieden we verschillende coatings voor stalvloeren aan. Welke het meest geschikt is voor uw situatie, hangt af van verschillende factoren. Onze professionals kijken graag met u mee bij het kiezen van de juiste coating. De belangrijkste voordelen die u zult ervaren nadat de coatingvloer in de stallen is aangebracht, zijn hygiëne, antislip eigenschappen en gemakkelijker reiniging. Twijfelt u of de coating geschikt is voor uw vee, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Geef uw stallen een coatingvloer!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de dieren maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat het vee een fijne en schone ondergrond heeft om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de speciale coatingvloer voor de stallen. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer of afschot. Samen met u zullen we bekijken wat in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Coatingvloer stallen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied