Coatingvloer paardenstal

Coatingvloer paardenstal

Voor paarden is de stal hun thuis, daarom is het belangrijk dat deze er altijd schoon bij ligt. Door gebruik te maken van een coatingvloer in de paardenstal zorgt u voor een hygiënische vloer die makkelijk te onderhouden is. Bij DG Betontechnieken zijn wij er om betonnen vloeren te coaten of om een geheel nieuwe epoxy vloer met afschot te maken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Binnen één dag gelegd!

De coating is eenvoudig aan te brengen en binnen één dag gelegd. Hierdoor ervaart u dus weinig hinder en kunnen de paarden snel weer terug in de stal. Onze professionals zullen het werk uitvoeren, dus u bent verzekerd van gewenst resultaat. Welke werkzaamheden onze professionals uitvoeren, ligt volledig bij u. U kunt ervoor kiezen om alleen een coating te nemen of te gaan voor een volledig nieuwe epoxy vloer.

Geef uw paardenstal een coatingvloer!

Hygiëne is heel belangrijk binnen de stal, niet alleen voor de paarden maar ook voor u. Daarom is het belangrijk dat de paarden een fijne en schone ondergrond hebben om op te leven. Bij DG Betontechnieken kunt u terecht voor de speciale coatingvloer voor in de paardenstal. We bieden verschillende coatings aan die de vloer van uw stal beschermen tegen virussen of bacteriën die zich kunnen nestelen in het betonoppervlak. Ook staan wij klaar als het gaat om een geheel nieuwe epoxy vloer op afschot. Samen met u zullen we bekijken welke coating in uw situatie het meest geschikt is. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Dan kunt u ons contact formulier invullen of mailen naar info@dgbetontechnieken.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 078 842 6635. Met veel plezier staan wij u graag te woord!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134
3316 KC Dordrecht

Coatingvloer paardenstal

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied