Betontechnieken Heerjansdam


Betontechnieken Heerjansdam

Overal waar u kijkt, is beton: van parkeergarages tot kunstwerken en van zwembaden tot bedrijfsvloeren. Deze uiteenlopende toepassingen vragen om beton op maat. Inmiddels zijn er daarom honderden soorten beton, ieder met zijn eigen samenstelling. Is er iets mis met het beton in uw woning, bedrijfspand of project? Dan is de oplossing van het probleem ook afhankelijk van het type beton en de toepassing waarvoor het beton is gebruikt. Bij DG Betontechnieken in Heerjansdam bent u aan het juiste adres voor professioneel en vakkundig advies op maat wat betreft beton. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat ieder type beton te renoveren, repareren en restaureren. Zo dragen wij bij aan veilige constructies en daarmee ook een veilige en efficiënt ingerichte samenleving.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Beton is een materiaal dat tegenwoordig in vrijwel ieder gebouw of constructie te vinden is. Hoewel het zeer sterk is – en de samenstelling ervan is aangepast voor specifieke toepassingen – is het echter niet onschendbaar. Wisselende en extreme weersomstandigheden en temperatuurschommelingen, spanningen in de constructie of zelfs constructiefouten kunnen voorkomen. Hierdoor kunnen er scheuren in het beton ontstaan, waardoor de regen en ander vocht naar binnen kan kruipen en de bewapening gaat roesten. Heeft u schade opgemerkt? Schakel DG Betontechnieken in voor de uitvoering van diverse herstelwerkzaamheden in Heerjansdam en omstreken. Wij voeren zowel constructieve als cosmetische herstelreparaties uit met verschillende technieken, zoals injecteren en afdichten.

DG Betontechnieken staat voor u klaar in Heerjansdam

Heeft u schade aan uw beton? Dan is het belangrijk dat u hier zo snel mogelijk naar laat kijken door een vakman. Voor advies op maat op het gebied van beton in Heerjansdam staan de experts van DG Betontechnieken voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het injecteren en repareren van beton, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij bij zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen advies op maat leveren en dit ook uitvoeren. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Betontechnieken [pb-city]

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)