Betonrot repareren Rhoon

Betonrot repareren Rhoon

Betonrot wordt het vaakst opgemerkt op balkons. Het repareren van betonrot in Rhoon gebeurt dan ook vaker aan een balkon. De kosten van de reparatie van betonrot hangen vaak samen met de snelheid waarmee het betonrot opgemerkt wordt. Hoe langer er namelijk gewacht wordt met het herstellen, hoe meer het betonrot zich kan uitbreiden en hoe meer de kwaliteit van beton achteruitgaat. Wanneer er lang niets gedaan wordt aan het slechter wordende beton zal de schade alsmaar toenemen. Dit zal resulteren in het oplopen van de kosten tijdens de reparatie. Bovendien zal het langer wachten mogelijk kunnen resulteren in zeer gevaarlijke situaties. Zak dus op betonrot op tijd aan te pakken.

Verschillende methodes

De herstelmethode hangt ook af van de staat van het beton. Wanneer er relatief weinig schade is, kan er gebruikt worden gemaakt van een speciale primer. Hierbij wordt al het aangetaste beton verwijderd waarna er primer aangebracht wordt zodat er geen verdere roestvorming zal ontstaan. Bij grote schade zal er eerste een helpbekisting aangebracht moeten worden om ervoor te zorgen dat er geen onveilige situaties zullen ontstaan in Rhoon tijdens het repareren van betonrot. Ook hier zal al het beschadigde beton weggehaald worden totdat er alleen nog maar ‘gezond’ beton overblijft.

Betonrot in Rhoon repareren door de professionals van DG Betontechnieken

Voordat we aan de slag gaan met het herstellen van het beton is het belangrijk dat we precies weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het repareren van betonrot, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk in Rhoon en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Betonrot repareren

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied