Betonrot herstellen ’s Hertogenbosch

Betonrot herstellen ’s Hertogenbosch

Betonrot kan voor grote problemen zorgen als het lang niet hersteld wordt. Het is niet voor niets dat de Merwedebrug om de zoveel tijd weer dicht moet omdat de haarscheurtjes in het beton gedicht dienen te worden. Dit wordt allemaal gedaan om betonrot in ’s Hertogenbosch te voorkomen of te herstellen. Wanneer betonrot namelijk door kan zetten, zal dit ten koste gaan van de kracht van het beton. Dit kan desastreuze gevolgen hebben wanneer dit lang doorzet in bijvoorbeeld het beton van de Merwedebrug.


Het herstelproces

Tijdens het herstelproces wordt er eerst een grondige inspectie uitgevoerd. Aan de hand van deze inspectie wordt een plan van aanpak gemaakt. Zo weten alle belanghebbende precies wat en hoe er iets gaat gebeuren. Bij het herstellen van betonrot op niet belangrijke plekken kan er gekozen worden voor een cosmetische reparatie in ’s Hertogenbosch en omstreken. Deze zorgt er alleen voor dat de kleur en structuur van het beton weer wordt zoals het was. Er wordt geen extra kracht aan het beton toegevoegd. Bij een constructieve reparatie wordt het beton zo hersteld zodat het de originele kracht terugkrijgt op zelfs nog meer kracht krijgt. Op deze manier wordt de levensduur van het beton aanzienlijk verlengd.


Betonrot herstellen in ’s Hertogenbosch door de professionals van DG Betontechnieken

Voordat we aan de slag gaan met het herstellen van het beton is het belangrijk dat we precies weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het herstellen van betonrot, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk in ’s Hertogenbosch en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Betonrot herstellen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied