Betonrot herstellen Noord-Holland


Betonrot herstellen Noord-Holland

Heeft u recentelijk vochtschade opgemerkt? Of is er een scheur ontstaan in het beton van uw woning of bedrijfspand? Dan kan het zijn dat u last heeft van betonrot. Betonrot is een ontzettend vervelend probleem dat zeer diepgeworteld kan zitten. Toch is het belangrijk dat u een expert laat kijken naar het vermoedelijke betonrot. Bij DG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor advies op maat en een gedegen plan van aanpak om het betonrot in Noord-Holland te herstellen.

Wat is betonrot?

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor diverse soorten schade aan het beton. Dit kunnen oppervlakkige en diepere scheuren zijn, maar ook de wapening binnenin het beton. Mettertijd kan beton namelijk poreus worden, doordat het wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden en krachten van de natuur en de constructie. Hierdoor kan het vocht zich een weg vinden richting de bewapening van het beton, waardoor het gaat roesten. Hoewel er veel tijd overheen zal gaan voordat beton niet meer veilig genoeg is, is het belangrijk om betonrot zo snel mogelijk aan te pakken. Ziet u daarom een vochtplek of een scheur in het beton? Schakel dan meteen een specialist in voor het herstellen van uw betonrot in Noord-Holland om erger te voorkomen.

De vakmensen van DG Betontechnieken herstellen uw beton in Noord-Holland graag voor u!

Voordat we aan de slag gaan met het herstellen van het beton in Noord-Holland is het belangrijk dat we precies weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het herstellen van beton in Noord-Holland , de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Betonrot herstellen [pb-city]

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Woonplaats

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)