Betonrot herstellen Alblasserdam


Betonrot herstellen Alblasserdam

Heeft u recentelijk vochtschade opgemerkt? Of is er een scheur ontstaan in het beton van uw woning of bedrijfspand? Dan kan het zijn dat u last heeft van betonrot. Betonrot is een ontzettend vervelend probleem dat zeer diepgeworteld kan zitten. Toch is het belangrijk dat u een expert laat kijken naar het vermoedelijke betonrot. Bij DG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor advies op maat en een gedegen plan van aanpak om het betonrot in Alblasserdam te herstellen.

Wat is betonrot?

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor diverse soorten schade aan het beton. Dit kunnen oppervlakkige en diepere scheuren zijn, maar ook de wapening binnenin het beton. Mettertijd kan beton namelijk poreus worden, doordat het wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden en krachten van de natuur en de constructie. Hierdoor kan het vocht zich een weg vinden richting de bewapening van het beton, waardoor het gaat roesten. Hoewel er veel tijd overheen zal gaan voordat beton niet meer veilig genoeg is, is het belangrijk om betonrot zo snel mogelijk aan te pakken. Ziet u daarom een vochtplek of een scheur in het beton? Schakel dan meteen een specialist in voor het herstellen van uw betonrot in Alblasserdam om erger te voorkomen.

De vakmensen van DG Betontechnieken herstellen uw beton in Alblasserdam graag voor u!

Voordat we aan de slag gaan met het herstellen van het beton in Alblasserdam is het belangrijk dat we precies weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het herstellen van beton in Alblasserdam , de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Betonrot herstellen [pb-city]

Contact

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Straat

Postcode

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)