Betonrot behandelen Terneuzen

Betonrot behandelen Terneuzen

Vermoedt u dat u last heeft van betonrot? Het is zaak om daar zo snel mogelijk naar te laten kijken door een professional, die voor u kan vaststellen wat het probleem precies is en hoe dit opgelost kan worden. Zo snel mogelijk én met zo weinig mogelijk kosten en hinder. Voor het laten behandelen van uw betonrot in Terneuzen bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres!

Hoe gaan we te werk?

Wanneer uw beton rot wordt verklaard, betekent dat eigenlijk dat het wapeningsstaal dat binnenin het beton zit, aan het roesten is. Dit gebeurt vaak nadat er scheuren in het beton zijn ontstaan. Deze kunnen meestal geen kwaad, maar zorgen er wel voor dat het regenwater zijn weg kan vinden naar de bewapening. Mettertijd zal de bewapening gaan roesten, waardoor het beton van slechte kwaliteit wordt. Om uw veiligheid en dat van het pand te kunnen waarborgen, is het belangrijk om het betonrot in Terneuzen zo snel mogelijk te laten behandelen door een expert. Bij DG Betontechnieken hebben wij alle kennis en materialen in huis om het juiste behandelplan op te stellen. Zo zal uw beton binnen de kortste keren als nieuw zijn!

Laat uw betonrot in Terneuzen behandelen door de vakmensen van DG Betontechnieken

Voordat we aan de slag gaan met het behandelen van het beton in Terneuzen is het belangrijk dat we weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het herstellen van beton in Terneuzen en omstreken, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken per telefoon (0652056685), e-mail (info@dgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website. Dan kunnen wij binnen de kortste keren voor u aan de slag.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Betonrot behandelen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied