Betonreparatie Zwijndrecht

Betonreparatie Zwijndrecht

Bij DG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve en klantgerichte uitvoering van werkzaamheden op het gebied van betonreparatie Zwijndrecht en omstreken. De werkzaamheden worden altijd in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd, zodat een goede interactie tussen werkzaamheden en alle betrokken partijen wordt verkregen.

Wat is betonrot?

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor schade aan beton in het algemeen. Meestal wordt hiermee de schade bedoeld die is ontstaan doordat de wapening, dat in het beton zit, begint te roesten. De voornaamste oorzaak hiervan is dat de CO2 vanuit de lucht of chloriden binnendringen in het beton. Hierdoor zal de wapening gaan roesten. Op zijn beurt zet deze roest uit, waardoor het beton zal gaan barsten. We noemen dit ook wel een expansieve reactie. De sterkte van het beton en uiteindelijk de sterkte van de gehele constructie zal hierdoor worden aangetast. Betonrot komt meestal voor in betonelementen die het einde van hun levensduur hebben bereikt. Schakel DG Betontechnieken in voor betonreparatie Zwijndrecht om dit te voorkomen.

De oplossing

Na een gedegen onderzoek door DG Betontechnieken zal een reparatieadvies gemaakt worden. Aan de hand van dit advies zal er op dusdanige wijze betonreparaties plaatsvinden, zodat de constructie weer voor jaren gevrijwaard is van uitbreiding van genoemde schades. Afhankelijk van de toepassingsklasse wordt een repartiemortel gekozen door DG Betontechnieken welke het beste past bij de omgeving van toepassing is.

Reparaties die DG Betontechnieken uitvoert zijn globaal onder te verdelen in twee soorten reparaties: constructieve betonreparatie en cosmetische betonreparatie Zwijndrecht en omstreken. Bij een constructieve betonreparatie zorgen we er voornamelijk voor dat de constructieve functie van de wapening te herstellen of zelfs te vergroten. Een cosmetische betonreparatie is iets oppervlakkiger en wordt ook wel esthetische betonreparatie genoemd. Deze werkzaamheden draaien vooral om poetswerk in de kleur van de constructie en helpt dus niet bij het verlengen van de levensduur van het beton.

Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van betonreparatie Zwijndrecht en omstreken? Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Betonreparatie

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied