Balkon renovatie Noord-Holland

Balkon renovatie Noord-Holland

Uw balkon wordt vaak vergeten wanneer u denkt aan onderhoud aan uw woning, maar balkon renovatie is zeker van belang. Of u het balkon nu wel of niet gebruikt, op den duur kan schade ervoor zorgen dat het er slordig en vervallen uit ziet, daarnaast kan het ook gevaarlijk worden. De constructie kan namelijk dusdanig aangetast zijn, dat deze zijn functie verliest en dus kan afbreken. Dit wilt u natuurlijk ten zeerste voorkomen: voor balkon renovatie Noord-Holland bent u dan ook aan het juiste adres bij DG Betontechnieken.

Een aangetast balkon door betonrot

Met betonrot bedoelen we meestal de schade die is ontstaan doordat de wapening binnenin het beton begint te roesten. Dit kan komen door bijvoorbeeld de CO2 uit de lucht of binnendringende chloriden. Het gevolg is een expansieve reactie waardoor het beton zal scheuren. Andere soorten schade die kunnen ontstaan wanneer uw balkon niet regelmatig wordt gecontroleerd en eventueel wordt onderhouden zijn loshangende borstwering of balkonmuur, lekkende hemelwaterafvoeren, losse voegen en stenen en een losse cement deklaag. Voor deze balkon renovatie Noord-Holland aan al deze mankementen staat DG Betontechnieken voor u klaar.

Het proces

DG Betontechnieken maakt eerst een reparatieadvies voor de balkon renovatie Noord-Holland aan de hand van een grondige analyse van de huidige situatie. Aan de hand van dit advies zal het beton op dusdanige wijze worden gerepareerd door onze vakkundige werknemers. Hierbij kiezen we tussen constructieve reparatie waarbij de constructie weer versterkt wordt en cosmetische of ethische reparatie, waarbij de kleur van de constructie gelijk wordt gemaakt.

Afhankelijk van de toepassingsklasse wordt een repartiemortel gekozen welke het beste past bij de omgeving past. Interesse in onze werkzaamheden op het gebied van balkon renovatie Noord-Holland en omstreken? Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met DG Betontechnieken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Balkon renovatie

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied