Balkon laten renoveren Schiedam

Balkon laten renoveren Schiedam

Een balkon is vooral in de lente- en zomermaanden heerlijk om te hebben. Wat gaat er nu boven het lekker buiten zitten in het zonnetje met een lekker drankje bij de hand? Mede daarom zou het doodzonde zijn als een balkon door schade niet meer te gebruiken zou zijn. Een balkon laten renoveren in Schiedam lijkt voor sommige mensen misschien overbodig maar het zorgt er wel voor dat de levensduur van het balkon enorm verlengd wordt.

Reden voor een balkonrenovatie

De voornaamste reden voor een balkon dat toe is aan een renovatie is betonrot. Met betonrot wordt meestal de schade bedoeld die ontstaat wanneer de bewapening in het beton begint te roesten. Dit kan gebeuren doordat er CO2 vanuit de lucht door kleine scheurtjes in het beton bij de bewapening komt. Tijdens het roesten, zet het staal uit waardoor het beton uiteindelijk zal gaan scheuren. Door het scheuren van het beton zal de kracht van het beton afnemen. Het is daarom aan te raden om bij het zien van vochtplekken en scheuren in Schiedam direct professionals in te zetten om het balkon te laten renoveren.

Balkon laten renoveren in Schiedam door de professionals van DG Betontechnieken

Voordat we aan de slag gaan met het herstellen van het beton is het belangrijk dat we precies weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het laten renoveren van een balkon, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk in Schiedam en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Balkon laten renoveren

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied