Balkon laten herstellen Bergen op Zoom

Balkon laten herstellen Bergen op Zoom

Een balkon dat lange tijd niet gebruikt wordt, kan ongemerkt sterk achteruitgaan in kracht. Zo kan er bijvoorbeeld schade ontstaan aan het beton doordat de bewapening begint te roesten. Deze roest zorgt voor een expansieve reactie die er uiteindelijk voor zal zorgen dat het beton zal gaan scheuren. Vooral wanneer een balkon lang niet gebruikt wordt of wanneer er lang geen controle uitgevoerd wordt kan dit erg gevaarlijk zijn. De schade kan namelijk zo erg worden dat het balkon zijn functie verliest en zal afbreken. Dit dient te allen tijde voorkomen te worden. Een balkon laten herstellen is in Bergen op Zoom dan ook de enige optie.


Langer genieten van uw balkon

Om langer van uw balkon te genieten, is het verstandig om bij het vinden van vochtplekken of scheuren in het beton direct professionals in te schakelen die dit probleem kunnen oplossen. Door het laten herstellen van uw balkon in Bergen op Zoom kunt u ook weer met een gerust hart plaatsnemen op het balkon. Het is toch fijner om op een balkon plaats te nemen waarin geen scheuren meer te zien zijn of waarvan u weet dat het veilig is. Niemand wil tijdens het zonnen ineens een paar meter lager op de grond belanden door rottend beton.


Balkon laten herstellen in Bergen op Zoom door de professionals van DG Betontechnieken

Voordat we aan de slag gaan met het herstellen van het beton is het belangrijk dat we precies weten wat ons te doen staat. Daarom voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar de aard van het betonrot en de mogelijke oplossingen voor het probleem. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan wij aan de slag met uw betonrot. Kortom: voor allround service bent u bij DG Betontechnieken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunststof vloeren, het laten herstellen van een balkon, de aanleg van vochtweringen en kelderafdichtingen, balkon renovatie, coating, schilderwerk in Bergen op Zoom en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.

Contactgegevens

Vrijblijvend contact
met DG Betontechnieken

Carneool 134 3316 KC Dordrecht

Balkon laten herstellen

Bekijk onze recente projecten

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Onderhoudsopdrachten kunt u ook bij ons bedrijf onderbrengen.

Vragen of meer informatie?

DG Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Werkgebied